Що таке стимулятор росту рослин: огляд

Що таке стимулятор росту рослин: огляд

Що таке стимулятор росту рослин? Це речовина, яка допомагає рослинності прискоритися в розвитку, зростання, цвітіння і врожайності. Якщо заглибитися в рослинництво, то функціонал стимулятора значно розширюється. Захист вегетативної частини рослини, посилення кореневища, ліквідація шкідливих бактерій – приємні доповнення для аграрія.

Що таке стимулятор росту рослинЩо таке стимулятор росту рослин

Стимулятори росту покупці часто плутають з класичними добривами. На ринку продукт інакше називають комплексними добривами. Відмінність в складі і принцип дії. Звичайні добрива на основі калію, фосфору й азоту тільки підгодовують рослина. А комплексні склади, поряд з підгодівлею, створюють сприятливі умови для швидкого зростання.

Стимулятори росту – це органічне нешкідливе добриво, яким не властиво отруювати навколишнє середовище і людини. Для досягнення позитивних результатів, правила використання стимуляторів дотримуються неухильно. Дозування, періоди внесення в ґрунт і обприскування рослини, виконуються за інструкцією виробника.

Стимулятори росту: пропозиції

Пропозицій на ринку сотні. Україна, Росія, Європа, Америка і Китай пропонують аграріям власні органічні добрива.

Що таке стимулятор росту рослин

  • Гетерауксін. У препарату чудові показники врожайності для коренеплодів. Картопля, морква, цукрова або кормові буряки, з органічним добривом ростуть швидше та плодоносять. Стимулятором росту обробляють посівний матеріал, і рослини з вегетативної частини. Підвищений попит на робочу добриво призвів до подорожчання Гетерауксіна на ринку. Аграрії, вираховуючи витрати на обробку поля і доходи з врожаю, серйозно замислюються перейти на менш дешеві варіанти. Ті ж мінеральні добрива.
  • Циркон. Стимулятор росту допомагає рослинам зміцнити кореневище. Органічне добриво використовується для обробки культурних рослин. Циркон підвищує імунітет коріння і стебла, допомагаючи боротися з грибковими інфекціями. Недолік – обмеженість використання.
  • Корневин. Назва говорить за себе. Стимулятор росту вноситься в ґрунт і призначений для підтримки поживними речовинами кореневища рослин. Корневин – захисник культурних рослин і на врожайність не впливає.
  • Епін-Екстра. Стимулятор росту рослин, який професіонали рекомендують використовувати спільно з Цирконій і Корневином. Епін-Екстра відповідає за врожайність. Розбираючись, що таке стимулятор росту рослин, покупець обов’язково отримає рекомендацію у вигляді Епін-Екстра. Адже препарат ліквідує бактерії в рослинах і допомагає плодам набирати масу. Недолік – обмеженість використання соло.
  • Фортіс-комбі. Інноваційний органічне добриво без гормонів, яке зуміло об’єднати переваги конкурентів і повністю позбутися недоліків. Ціна препарату дешевше обходиться аграрію, ніж ті ж мінеральні добрива. Обробка посівного матеріалу, кореневища, стебел, плодів – будь ласка. Стимулятор росту Фортіс-комбі працює самостійно і не потребує допомоги інших органічних препаратів. Недолік добрива в відсутності реклами. Український препарат, який пройшов сотні досліджень і тестів на полях і городах, просто ніхто не знає покупцеві.
div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://fortis-combi.com/wp-content/uploads/2018/05/555.jpg);background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 320px;}