Органічне добриво Фортіс-комбі: дослідження

Органічне добриво Фортіс-комбі: дослідження

Органічне добриво затребуване не тільки в сільському господарстві. За статистикою, продукт популярний у квіткарів. Адже в домашніх умовах рослини потребують постійного догляду. Декоративні квіти, не пристосовані до побутових умов, вимогливі до повітря, температур, ґрунту і поливу.

Органічне добривоОрганічне добриво Фортіс-комбі – краще рішення до обробітку домашніх рослин. Безпека у використанні продукту – першорядне завдання новаторів, які просувають власну розробку. Фортіс-комбі не завдає шкоди людині, живим організмам, природі або ґрунту.

Органічне добриво: переваги

Деградація ґрунту і зниження родючості – два критерії, що знижують ефективність мінеральних добрив. Фортіс-комбі зберігає баланс поживних речовин в ґрунті і не вимагає щорічного заміни ґрунту. Продукт підходить для будь-яких видів рослин, включаючи зернові та плодово-ягідні культури, овочі, декоративні квіти.

Органічне добриво розроблено українськими вченими. У виробника в наявності сертифікати якості, офіційно оформлене підприємство і дозвіл державного зразка на випуск продукції. Відсутність імпортних компонентів допомогло здешевити продукт. У порівнянні з європейськими аналогами, Фортіс-комбі в рази дешевше. А по ефективності, добриво перевершує закордонні зразки.

Універсальність відлякує покупців. Але розробники інноваційного органічного добрива зважилися випустити комбінований продукт. Фортіс-комбі підходить для обробки посівних матеріалів, вегетативної частини і кореневища рослин. Ефективність продукту підтверджена сотнями досліджень.

Органічне добриво в дії

Органічне добривоДрацена – одне з небагатьох кімнатних рослин, які гинуть на очах власника. Намагаючись повернути квітку до життя, користувачі урізають листя, залишаючи невеликі стебельця. Повернути рослина до життя вдається 5-10% власників.

Органічне добривоЗ органічним добривом Фортіс-комбі ймовірність відновити драцену досягає 100%. Причому, до життя повертається квітка з гнилими корінням. Проблема вирішується за 3 тижні. Знадобиться пересадка кімнатної рослини з заміною ґрунту, поливання і щоденне обприскування добривом вегетативної частини квітки.

Органічне добривоЗ орхідеями ситуація аналогічна. Але для відновлення вегетативної частини і кореневої системи знадобиться більше часу. З щоденним обприскуванням стебла і кореневища органічним добривом Фортіс-комбі, на пожвавлення піде 2-3 місяці. Орхідея на Фортіс допоможе рослині відновити кореневу систему і набрати стеблах вегетативну масу. Зі 100-відсотковою гарантією, квітка пустить нові пагони.

На закінчення

Не чекайте в’янення улюблених домашніх квітів. Експерти рекомендують підгодовувати рослини органічним добривом. Органічне добриво Фортіс-комбі покаже результат негайно. Покупець самостійно, провівши дослідження, виявить поліпшення в зростанні і розвитку кімнатних квітів.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://fortis-combi.com/wp-content/uploads/2018/05/555.jpg);background-size: initial;background-position: top center;background-attachment: initial;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 320px;}